Az alma nagy múltú gyümölcs: a mitológiától kezdve, a Bibliáig, Tell Vilmoson, New Yorkon keresztül a világ egyik vezető szoftvercégének emblémájáig mindig és mindenütt ott volt és van…. a zamatos magyar alma mégis mindegyiknél emlékezetesebb, különösen ha a most következő módon van elkészítve 😉
A megmosott almák magházát vegyük ki, úgy hogy az almák belseje tölthető legyen. Kivajazott tepsibe rakjuk őket. A töltelékhez a müzlit és a mézet keverjük össze, és töltsük az almákba. Mindegyik tetejére tegyünk egy darab vajat és 200 C fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók: 4 db alma, müzli, méz, vaj
Tipp: durvára darált dióval, csokoládé darabokkal dúsíthatjuk a tölteléket.
Schemperger S. Roland
szakacsom.hu
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: