A palacsinta megunhatatlan édesség, de néha nem árt elővenni a képzelőerőnket, na meg a gourmand lelkületet és feldobni a megszokott barackos/kakaós repertoárt valami különlegesebb ízkombinációval. Mi sem lehetne erre alkalmasabb, mint a mai nap hiszen február 17-et “Nemzetközi palacsinta ünnep”-ként aposztrofálják. Nincs mit tenni egyetek sok palacsintát: jöjjön most 10 ínycsiklandó variácó. Fogadjunk, hogy kipróbáljátok 😉
1. CSOKIS-KEKSZES RAKOTTPALACSINTA… 1 pohár tejjel az igazi!
2.KÓKUSZOS-ERDEIGYÜMÖLCSÖS…álomfinom, nem kérdés!
3. SUSHI-PALACSINTA… klasszikus, némi keleties csavarral.
4. ÁFONYA PÁLINKÁS-CSOKOLÁDÉKRÉMES… egy ágyas áfonyás pálinkával indítani mindig jó ötlet!
5. ZSERBÓS… azoknak akik tisztelik a hagyományokat.
6. MÁKOS-CITROMOS… egy bódítóan üde kombináció.
7. SÜTŐTÖKÖS… mert bátraké a szerencse.
8. SÜTŐTÖKÖS-KARAMELLES-PÉKÁNDIÓS… a bevállalósoknak, a telhetetleneknek és azoknak akiknek az előző variáció “túl lightos” 😉
9. TIRAMISUS PALACSINTA… a piskóta szerelmeseinek.
10. CSŐBEN SÜLT TOJÁSHABOS-DIÓS… mert ez jó, nagyon 🙂
Összeállította: Koós Petra
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: